Noul Angelicuss.COM

miercuri, 22 iulie 2009

De astazi suntem pe litoral!

Incepand de astazi, timp de sase saptamani, voluntari din toata tara, fete si baieti LGBT sau gay friendly vor fi prezenti in locurile frecventate de persoanele LGBT pe litoralul romanesc in cadrul campaniei "Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!" organizata de ACCEPT.
Scopul campaniei este prevenirea infectiei cu HIV/SIDA si alte ITS (Infectii cu Transmitere Sexuala) in randul persoanelor LGBT.

In acest weekend va puteti intalni cu Eva, Simona, Roxana, Costi, Adrian, Istvan, Marius, Mihai, Alin si Lucian dupa cum urmeaza: vineri intre orele 10.00 si 13.00 pe plaja gay din Mamaia iar de la 15.00 la 18.00 pe plaja de nudisti de la Eforie Nord, sambata intre orele 10.00 si 13.00 pe plaja de nudisti de la Eforie Nord iar intre orele 15.00 si 18.00 pe plaja gay din Mamaia iar duminica actiunile de campanie se vor desfasura doar pe plaja gay din Mamaia intre orele 10.00 si 12.00

In aceste intervale orare, voluntarii ACCEPT va vor oferi informatiile de care aveti nevoie, va vor oferi prezervative si geluri lubrifiante, pliante informative (sex protejat, drepturi, alte informatii utile) si va vor invita si la jocuri de plaja. Totodata cei interesati se pot testa gratuit, in conditii de confidentialitate si cu consiliere pre si post testare pentru HIV si Hepatita C. Testele fiind rapide, rezultatul se primeste in doar cateva minute.

Seara, echipa "Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!" va fi prezenta si in clubul Soul Cafe din Constanta.

Sunteti asteptati asadar pe marele cearsaf rainbow ce va fi intins pe plaja mai ales ca vor fi completate chestionare cu privire la comportamentul sexual. Totodata Asociatia ACCEPT este interesata si de parerea ta cu privire la actiunile pe care le organizeaza in sprijinul comunitatii.

Ca o noutate, anul acesta veti putea vedea de la distanta locul cu pricina pentru ca se va inalta si un steag rainbow iar cei din provincie pot afla ce se intampla la mare intrand pe acest blog de campanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu