Noul Angelicuss.COM

sâmbătă, 11 iulie 2009

Si s-au inscris 100! Multumim!

Dragii mei,
Multumesc tuturor acelora care au plicat pentru campania "Nu renunta la sex! Renunta la riscuri!". Daca ar fi dupa mine, as face o minune si i-as lua la mare pe absolut toti cei care au fost interesati de aceasta campanie si au facut efortul sa completeze formularul. S-au strans 100 de aplicatii din care, cu mare chin si jale a trebuit sa alegem 36 de persoane. Ne-am uitat atent la perioadele in care respectivii puteau participa, la cunostiintele despre ITS-uri (nu BTS cum multi au scris), la motivele pentru care ar participa si la interesul lor de a fi voluntari pe mai departe. Este nevoie, trebuie sa recunoastem, atat de voluntari cat si de activisti, persoane care sa se implice activ in toata tara pentru drepturile noastre.

Sper sa nu supar pe nimeni prin alegerile facute, chiar daca este utopic. Apoi vreau sa va spun ca am considerat ca este nevoie si de oameni noi. Cei selectati vor fi contactati telefonic.
Ca o premiera, avem si voluntari din Constanta care au aplicat si care ne vor ajuta si vor sta cu noi pe tot parcursul sederii. Le multumim!

Asadar dragilor, va pregatim o vara frumoasa, plina de activitati si distractia binemeritata: outreach pe plaja gay din Mamaia si pe cea din Eforie Nord si activitati in clubul Soul Cafe din Constanta.

Asa cum am intrebat si in formulare, astept pareri de la voi..."Cum ati dori sa fie aceste 4 zile?" ... ma gandesc si la niste concursuri pe plaja la care sa-i invitam si pe ceilalti baieti... este frumos sa reusim sa-i adunam pe toti si sa ne distram impreuna, cu folos. As aprecia mult daca ati veni si cu propuneri de jocuri/joculete/concursuri pe plaja, tinand cont ca ar fi cool daca si prin concursuri am putea promova sexul protejat, folosirea corecta a prezervativului, etc.

Va pup si astept mesajele voastre,
Lucian Dunareanu
Coordonator campanie
p.s. pregatim si alte posturi. Si voi puteti scrie un articol ptr. acest blog si sa-l trimiteti la coordonator.campanie@gmail.com - ce asteptari aveti, idei, propueri, impresii despre anii trecuti, cum va pregatiti de campanie, etc.

9 comentarii:

  1. un bushfire, ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca ne place sexul, am putea face concursuri mai 'interesante', de genul, cine trage prezervativul mai repde pe banana sau castraveti, cu mana sau gura.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer nu stiu ce sa zic dar nu sant decord cu sexul in public sau obscenitati de genul acesta mai ales pentru cei noi veniti asa cum sunt si eu.Propun alergare, dans, 2 echipe care au 2 mingi si cei care o aduc primi is castigatori, un chestionar, concurs de fotografie etc sunt multe care se pot face........

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine a zis de sex in public? Nu promovam asa ceva si nici nu se poate pune problema de asa ceva! Iar concurs de fotografie va fi...m-am gandit deja ca fiecare echipa sa ofere o poza iar cea mai tare poza sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  5. cand am vb de sex in public m-am referit chiar si la aluzii cum vad ca a fost propus chestia cu banana si prezervativul sau cu gura, la asa ceva m-am referit si totusi cred ca aceasta campania nu se adreseza persoanelor dezbracate complet pe plaja nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. se adreseaza tuturor persoanelor de pe plaja cu pricina, indferent ca sunt dezbracate complet sau nu... toti fac sex :) si noi trebuie sa ne adresam tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello, am gasit ceva jocuri:
    1. E nevoie de cateva cani sau oale, sau ceva de genu. Faza e urmtaorea, avem mai multe echipe, care trebuie sa aduca apa din mare in maini si sa umple oala/cana. Care echipa umple cel mai repede cana cu apa, acea echipa castiga.
    2. Ingroapa-ti colegul. Din nou echipe, unul dintre ei se culca pe nisip si restul trebuie sa il 'sculpteze'. Evident capul ramane afara, restul corpului va fi 'modelat' din nisip.
    3. In caz ca avem o franghie groasa, se poate trage o linie in nisip, si echipele sa traga de franghie, echipa care trece de linie va pierde.
    Momentan atat, mai caut.
    Sper ca sunt destul de decente. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt chiar foarte interesante ;) cum am putea introduce elemente si informatii de sex protejat in aceste concursuri?

    RăspundețiȘtergere
  9. de exemplu, in jocul 1 in loc de dus apa in maini, dus apa in prezervative, sugerand cat de bine tin si ca nu se rup(speram sa fie asa).

    RăspundețiȘtergere