Noul Angelicuss.COM

vineri, 31 iulie 2009

Nu renunta la sex...

A doua saptamana de campanie a inceput foarte bine.

Joi dimineata toti cei selectati ne-am intalnit la sediul Accept Romania si de acolo am plecat spre Constanta.

Ne-am simtit foarte bine tot drumul, am fredonat melodii celebre si ne-am cunoscut mai bine colegii de campanie. Lucian a avut grija de gaturile noastre insetate, a pregatit apa proaspata si rece. Omul asta zambeste tot timpul, nu stiu cum reuseste!
Astazi este prima zi de campanie. N-am trezit relativ repede si sunt nerabdator... Urmeaza micul dejun si pornim spre plaja. Hotelul unde suntem cazati este foarte cochet. Personalul de nota 10, camerele foarte curate si mancarea de nota 9. Fac o scurta pauza. Revin cu impresii, poze si noutati.
....

Dupa cele cateva ore petrecute pe plaja pot zice ca sunt foarte multumit de prima actiune. Intradevar oamenii sunt sceptici, dar ne-am descurcat bine si multi gay au acceptat cu placere sa ne asculte.

Am discutat toata ziua despre prezervative, prevenirea infectiilor si sanatate in general. Oamenii prezenti pe plaja s-au implicat in jocurile pe care le-am organizat si i-am rasplatit cu multe informatii, prezervative si lubrifiante.

Sunt putin obosit, fericit si satisfacut. Jumatate de zi a trecut frumos... Spre seara mergem iar pe plaja gay din Mamaia!

Am si primele poze ale campaniei, cu participantii din aceasta saptamana. Din pacate conexiunea internet nu-mi merge foarte bine. Revin! Toate bune voua!
Daniel M., Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu